Agenda

Op markten hebben we een selectie van onze gesponnen wol bij ons. Ook ruwe wol zo van het vacht en gekaarde wol (ongewassen en gewassen). Houten breipennen, rondbreipennen, haaknaalden en knopen. Alles zelf gemaakt. Vaak gaat ook het spinnewiel mee voor het demonstreren van spinnen. Als je zeker wilt weten of we dat bij ons hebben waar jij naar op zoek bent, stuur dan vooraf even een bericht of bel ons.

 

In 2019 staan de volgende markten op de kalender:

3 november Viltacademie in Essen (B)

14 t/m 16 november Textiel Plus in Den Bosch. We gaan daar kaarden en spinnen. LINK

December De Zelfgemaakte Kerstmarkt op de Mariaplaats in Utrecht gaat niet door. De organisatie heeft er een punt achter gezet.

 

In 2020:

13 t/m 16 mei Textiel Plus Festival Leiden

12 september English Fair kasteel Weldam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Agenda

 1. Hallo meneer, gisteravond hebben we elkaar even gesproken over de 15 juni schaapscheerdersfeest in Bergen, vanmiddag ga ik alle informatie op een rij zetten.
  Heeft u een e-mail adres?
  Vriendelijke groet Marijke Dirkson

 2. Ik heb op de zomerfair in Benschop de schaapjes zien staan. Wij hebben bij ons op de golfbaan deze schapen in het groot staan. Wat kosten de kleine schaapjes met evt. Verzendkosten?
  Hermien Blommers

  • Dag Hermien, de schaapjes liggend kosten € 10,= / stuk en die met pootjes € 12,= / stuk. Omdat ze nogal wat wegen schat ik de verzendkosten op € 6,70 per schaapje. Woon je in de buurt dan is brengen/halen misschien ook mogelijk? Met vriendelijke groet, Andre

 3. Hallo, ik ben op zoek naar iemand die de wol van mijn hond wil proberen te kaarden en spinnen. Doen jullie dit ook of weten jullie iemand? Het gaat om de eerste wol van een Spaanse waterhond .Ik hoor graag van u.
  Met vriendelijke groet
  Jolanda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s