Ons aanbod

Wil je iets kopen dan gaat dat als volgt. Je stuurt ons even een email met de produktomschrijving. Wij kijken of het nog leverbaar is en als dat zo is, sturen we je een email terug met informatie over hoe je het kan bestellen. Ons emailadres is dewolkelder@gmail.com

Wij spinnen wol zo uit het vacht. Puur natuur dus. Het kan voorkomen dat in het garen een enkel strootje of oneffenheidje zit. Meestal kan je dat makkelijk verwijderen.

Dit maken we zelf:

(Klik op een van de items om naar de betreffende pagina te gaan)

en dit laten we maken of kopen we verantwoord in:

(Klik op een van de items om naar de betreffende pagina te gaan)

Nu (17 jan 2019) in de aanbieding: een Louët Kaardmolen. 46 tpi / 20 cm breed. Onder garantie. Uitsluitend door ons gebruikt voor demonstratie van het kaarden van ongewassen wol. Nieuwprijs 480,=. Nu inclusief verzendkosten 380,=. Inclusief afhaalpen, schoonmaakborstel, tafelklemmen en instructieboekje.

10 thoughts on “Ons aanbod

  1. ik heb een moswolt spinnewiel. en ben opzoek naar een nieuwe snaar hiervoor.
    de lengte is 175 cm.kunnen jullie mij hier aan helpen?

  2. Goedemiddag, ik heb begrepen dat u ook spinnenenwielen kan repareren. Ik heb er 1 gekocht op marktplaats en de aandrijfriem( die het wiel met de klos verbind) zit er niet bij. Voor de rest weet ik niet of hij nog in orde is. Zou u dat na kunnen kijken? Ik kom graag eens langs met ket spinnenwiel en als hij niet goed is of de reparatie zou niet mogelijk zijn en zou ik graag een tweedehands spinnenwiel bij u kopen die op de site staat.
    Kunt u mij hierover terug mailen of bellen? 010 4341426

  3. Hebben jullie eigen schapen ?
    Want omtrent het scheren van schapen lees ik soms dat er veel dierenleed ook is . Hoe weet je of de wol op een juiste (zonder dierenleed) is gewonnen ?

  4. Soms zie ik aanbiedingen voorbij komen voor kaardemolens, graag zou ik wat meer weten. Ik kan alleen geen emailadres vinden van jullie… met vriendelijke groet, Christine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s