Ons aanbod

Wil je iets kopen dan gaat dat als volgt. Je stuurt ons even een email met de produktomschrijving. Wij kijken of het nog leverbaar is en als dat zo is, sturen we je een email terug met informatie over hoe je het kan bestellen. Ons emailadres is dewolkelder@gmail.com

Wij spinnen wol zo uit het vacht. Puur natuur dus. Het kan voorkomen dat in het garen een enkel strootje of oneffenheidje zit. Meestal kan je dat makkelijk verwijderen.

Dit maken we zelf:

(Klik op een van de items om naar de betreffende pagina te gaan)

en dit laten we maken of kopen we verantwoord in:

(Klik op een van de items om naar de betreffende pagina te gaan)

Nu (17 jan 2019) in de aanbieding: een Louët Kaardmolen. 46 tpi / 20 cm breed. Onder garantie. Uitsluitend door ons gebruikt voor demonstratie van het kaarden van ongewassen wol. Nieuwprijs 480,=. Nu inclusief verzendkosten 380,=. Inclusief afhaalpen, schoonmaakborstel, tafelklemmen en instructieboekje.

 

19 thoughts on “Ons aanbod

 1. Hoi Andre , Ik ben op zoek naar verse schone gekaarde wol maar wel van echte goudse schapen
  te gebruiken voor vulling van kussens .
  Kun jij mij hiermee op weg helpen?
  vriendelijke grt
  Marlinda Weijers

  • Hoi Marlinda, we hebben veel vachten van schapen uit de regio Gouda. Vanmiddag de vachten opgehaald van de Dierenweide Goverwelle. Echt Gouds dus. Als vulling van kussens denk ik dat je de wol eerst moet wassen en dan kaarden? Wij spinnen en kaarden de vuile wol dus wassen geen vachten. We wassen de gesponnen wol. Kan je ook gekaarde wol wassen? En indien ja, hoeveel gram heb je nodig?

 2. Ik heb afgelopen zaterdag in Zierikzee een Artyarn vlucht bij je gekocht. Nu ben ik op zoek naar een filmpje om er iets meer van de mogelijkheden te zien.
  Is dit er niet dan kom ik graag een keer voor een demonstratie bij je langs. Groet Willemien Moerman Alphen aan den rijn

 3. Goedemiddag!! Ik heb van een vriendin van mij begrepen dat u ook de lederen schorten verkoopt. Zij heeft u ontmoet in Eemnes. Is dit inderdaad nog zo?? En kunt u mij vertellen wat deze gaan kosten? Wij zouden ze misschien voor bij ons in de bloemenwinkel willen gaan dragen. Dus ik heb er meerdere nodig. Ik hoor het graag. Jeannette Oudshoorn

 4. Dag André, eindelijk komt het ervan…..
  Hélène en ik ( Willemien) willen graag aanstaande donderdag 30 oktober de wolkelder bezoeken. Vanaf hoe laat kunnen we bij jullie terecht?
  Vr.grt Willemien Moerman

 5. Hoi André,
  Vorig jaar op de weefmarkt hebben we elkaar gesproken en je had thuis nog een Hedwick vacht. Ik heb 10 euro naar je overgemaakt en zou langs komen om de vacht op te halen.
  Het is er niet van gekomen omdat twee van mijn broers onverwacht zijn overleden!
  Na alle zorgen zijn we in sept naar Spanje en Portugal gegaan en daar zijn we tot 31 maart.
  Hier zit ik veel te spinnen en moest ineens aan die vacht denken
  Heb je mijnvachtje nog liggen?of kan je een andere voor me reserveren.
  Ik reageer op deze site omdat ik mijn mails telkens weer terug krijg.
  M.v.g. Trudy Tuijn

  • We hebben niet een echte webwinkel. De Wolken is een werkplaats waar wordt gesponnen. Op marktjes verkopen we de gesponnen garens. Maar ook via Weldraad en JaWol. Eerst volgende markt is de Oogstmarkt op 3 december in Rotterdam. Maar je bent ook welkom als we thuis zijn. Groeten, Andre

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s