Louët

De Wolkelder is dealer van Louët. Verkoop van spinnewielen en levering van onderdelen uit voorraad. Ook voeren we reparaties uit aan je spinnewiel.

Voor actuele prijzen van Louët klik op LINK

10 thoughts on “Louët

 1. Dag,

  Een vraag…
  Ik heb een oud spinnenwieltje geërfd en wil het graag laten restaureren/ in orde laten maken voor gebruik indien dit nog mogelijke is.
  Ik woon in Tholen en zoek een restaurateur.
  Weet u misschien iemand bij mij in de buurt die dit soort werk doet?
  Zo niet, heeft u dan misschien tijd om het te doen?

  Ik wacht uw antwoord even af.
  Met vriendelijke groet,
  M. Heijboer-Wildeman.

  • Goedemorgen mevrouw Heijboer,

   Een restaurateur in uw omgeving ken ik niet of weet ik niet en ja, hier repareren we alle soorten/typen spinnewielen. Daarvoor zult u een uitstapje moeten maken naar Gouda. We kijken dan meteen wat het werk aan het wiel is en hoe lang dat gaat duren. De prijs is meestal geen probleem omdat we dit als hobby doen.

   Met vriendelijke groet, Andre Snoeijer.
   Spinnerij de Wolkelder
   06 4986 4994

 2. Goedendag,

  Mijn vrouw heeft op Markplaats een Louët S10 gekocht. Deze zou compleet zijn, echter de houder van de molenhaspel bleek te ontbreken. Deze houder moet op het spinnewiel geplaatst worden. Heel lang geleden heeft zij ook een S10 gehad en daar zat een houder van hout op. Wij zijn dus daarnaar op zoek. Hebt u wellicht dit onderdeel?

  Vriendelijke groet,
  Joost Brunsting

  • Dag Joost, ik lees pas nu dit bericht. Dergelijke houders zijn niet meer leverbaar. Wat ik zelf doe is een latje monteren aan de haspel om deze vervolgens metceen lijmklem vast te zetten aan het spinnewiel. Groet. Andre

 3. Heb een Janka spinnewiel gekregen. Er zit geen riem op en de verbinding aan de pedaal ontbreekt. Er zijn best veel mankementen aan. Is dit nog te repareren of niet. Woon wel in Belgie Hoogstraten. Zit hier ook iemand die dat kan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s